СофтУни организира семинар на тема – как да ни наемат на работа

0

“Overnight CV Makeover” е името на безплатния семинар на Софтуерния университет, който ще се проведе на 15 май (петък), от 19:00 часа в зала “Open Source” на учебното заведение. Лектор е Ивайло Писков.

Целта на обучението е да ни покаже, как да превърнем CV-то си в магнит за интервюта и какви са правилата на играта, която компаниите играят, когато наемат персонал. Участниците ще узнаят защо някои хора винаги успяват да си намерят работа, докато други безуспешно изпращат CV след CV, без нищо да се случва.

Ще бъде акцентирано върху трите конкретни неща, които превръщат CV-то ни в магнит за интервюта и върху специфичните думи, които да използваме в първите пет реда на CV-то си, за да успеем да контролираме това, което вижда читателят.

Лекторът Ивайло Писков е създател и директор на Mentor Coach Partners – международна мрежа от експерти в областта на развиване на опит и умения. Завършил е УНСС София и после Университета Браун в САЩ. Има специализации в Карловския Университет в Прага и Университета Джорджтаун във Вашингтон. Работил е на Уолстрийт като Изпълнителен директор в Голдман Сакс. Дългите години прекарани от двете страни на масата за интервюта му помага да създаде уникални курсове като този – насочени към хора, които искат да усъвършенстват подхода си в търсенето на идеалната професия.

Курсът се предлага и платено като част от портфолиото обучения на Mentor Coach Partners, но е безплатен за студенти на СофтУни. Повече информация има тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *