Семинар за Сугестопедията и метода Jump Math ще се проведе в Русе

001

На 11 октомври от 14:30 до 16:00 ч. в зала “Европа” на Доходното здание, гр. Русе ще се проведе семинар на тема: “Сугестопедията и Jump Math или КАК иска да учи нашия мозък”. Събитието се провежда в рамките на Международния форум-изложение “Здраве, Щастие, Красота”.

По време на обучението лекторът Деница Александрова ще представи двата метода на преподаване Сугестопедия и Jump Math, които са създадени с грижа, уважение и разбиране към начина, по който учи човешкия мозък.

Известният по цял свят български обучителен метод сугестопедичния превръща ученето в едно забавно приключение и се случва неусетно, ангажирайки едновременно лявото логично и подредено полулълбо и дясното, което обича да си играе и забавлява тук и сега.

Канадската обучителна система Jump Math развива у децата логическо мислене и всички те имат отлични резултати на тестовете за проверка на уменията.

Деница Александрова е родена във Велико Търново, където завършва английска филология. В момента работи като преподавател сугестопед в първата в страната Музикална и Театрална Къща на Езиците „Дарплей”.

Още по темата: 5 революционни метода за обучение

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *