Семинар разкрива как “меките” умения могат да променят живота и бизнеса

0

11027465_10206105303006010_4502412656753507593_nЕднодневен семинар на тема #Soft skills vs No Skills: Как Soft skills могат да променят живота и бизнеса ви ще се проведе на 12 септември в София. Събитието е насочено предимно към стартиращи бизнеси и фрийлансери.

Участниците ще усвоят умения за комуникация, тайм мениджмънт и нагласа за успех. Обучението ще акцентира на важни теми като: справяне с негативни реакции и възражения, стъпки за провеждане на делова среща, както и пример от практиката за Win-Win ситуация с ИТ фирми.

Вижте още: Стартира споделено работно пространство в планината

Един от лекторите на събитието ще бъде Сава Бобчев, който има 20-годишен опит в управлението на екипи, процеси и компании на българския пазар. Работил е за водещи международни компании в областите на продажби, маркетинг, финанси. Участвал е в успешното налагане на брандове и продукти в сегментите на бързооборотните и потребителските стоки в България – Xerox, Reckitt Benckiser (Calgon, Vanish, Durex, etc.), Wrigley’s (Orbit), Puma.

Лектор ще бъде и Снежана Калчева, която е завършила Промишлен дизайн в Технически университет, но се е развивала професионално в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите.От 2012 г. развива собствен бизнес под бранда Business Day – като основните услуги са свързани с аутсорсинг на предпродажбени и продажбени маркетингови дейности за български клиенти от ИТ сектора.

Организаторите обявяват възможността, всеки проявил интерес към събитието, да може да спечели 1 от 3 безплатни паса за семинара, като предложи тема за дискусия, в която иска да се включи и я обяви на стената на събитието във фейсбук.

Краен срок за участие и публикуване на тема за семинара – 28.08.2015 г.

Повече информация и възможност за регистрация са достъпни ТУК

Вижте още: Предстои безплатно обучение на тема “Младежко лидерство”

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *