Семинар за кариерно преориентиране „А сега накъде?“

0

18195005_1897167850554008_3184938328187447434_n

Имаш опит в определена област и хората те асоциират с настоящата ти професия или компания, но чувстваш, че ти е време за промяна?

Чудиш се дали да промениш само компанията или бранша, или професията като цяло?

Или дори имаш идеи да започнеш да развиваш нещо свое?

А може би имаш представа към какви професии или бизнес да се насочиш, но се страхуваш, че няма кой да ти обърне внимание сред огромната конкуренция?

Искаш да се задействаш, но не срещаш пълна подкрепа от близки и роднини?

Или ти липсва яснота, вътрешна мотивация, организираност и стратегия за действие?

Или пък вече действаш, но няма резултати?

Едно е ясно – кариерната промяна не става лесно.

В същото време, сигурно познаваш поне няколко дами, направили успешно плавен или по-рязък завой в кариерен план. Толкова непримирими, колкото и ти!


Лили Георгиева, консултантът по кариерно развитие и личен брандинг, със 7 годишен опит в подбора, обучението и развитието на хора, 5 годишен опит в кариерното консултиране (над 1000 часа) на вътрешни служители и индивидуални клиенти (основно жени), майка, автор и обучител, ще сподели своя опит и успешните казуси на свои клиентки. Повече за работата на Лили виж тук, а статии и видеа за кариерна промяна можеш да откриеш тук.

Имай предвид, че това не е курс по кариерно ориентиране, в който Лили ще ти помогне да определиш КОЯ ТОЧНО е твоята бъдеща професия, ако нямаш и бегла идея.


Това е тренинг, който ще ти помогне да разбереш следнотo:

  • Дали наистина имаш нужда от пълна кариерна промяна, частична такава или нещо съвсем различно;
  • Как се вписва работата/ кариерата/ бизнеса в цялостната ти личност, така че да имаш баланс и с другите важни неща в живота ти.
  • Кое е характерно за теб като силни страни, знания, умения и компетенции, за да избереш дейност, работа или бизнес, които да са в унисон с тях.
  • Как да генерираш идеи/ или да ги редуцираш, ако са много, и какво точно да проучиш, за да имаш добра предварителна представа;
  • Какво да имаш предвид, ако обмисляш собствен бизнес;
  • Какво да направиш, за да си по-уверена и подготвена за промяната.
  • Как да комуникираш промяната на хората около теб и да получиш подкрепа и разбиране;
  • Как да определиш къде се намираш в момента като готовност за новата професия/ вид дейност и как да набележиш план за развитието си;
  • И още много практическа информация и приложими упражнения.

Всички участнички в тренинга ще получат подробен наръчник, който ще използват по време на семинара, както и след него, за да продължат процеса, който ще стартираме заедно по време на семинара.

Събитието можете да проследите в социалната мрежа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *