Световният лидер в организиране на МВА събития се завръща в София на 9 ноември

0

Sofia_other_images_1_1200x627На 9 ноември в София, хотел Балкан ще се проведе Access MBA – среща на желаещи да учат MBA и представители на топ бизнес университети. Всеки участник в събитието ще може да  участва в индивидуални срещи (Оne-to one ) с представителите на висшите заведения, в интерактивни консултации и семинари относно предпочитаната MBA програма с експерти и възпитаници на училищата, както и индивидуални консултации за подготовка за теста GMAT и многобройни възможности за стипендии.

Access MBA оценява потенциала за прием в МВА програмите на всеки един кандидат, който се регистрира за участие в събитието. Като вземат предвид целите и предпочитанията на кандидата, експертите от „Квалификационния център” на Access MBA го ориентират към подходящите програми.

КАКВО ВИ ДАВА MBA?

  • Близо 90% от завършилите МВА програми получават мечтаната работа (проучване на GMAC от 2014 г.)

  • Средната начална заплата на завършилите МВА програми е в размер на 100 000 $(според Financial Times 2015.)

  • По-голямата част от завършилите МВА програма ще получат увеличение на заплатата през 2015 (проучване на GMAC от 2014 г.)

Постигнете ново професионално ниво с МВА!

Сред престижните университeти, които ще участват в есенния тур на Access MBA са:

IE Business School ,Vienna University of Economics and Business, The University of Sheffield , American University in Bulgaria, Esade Business School Manchester Business School, SDA Bocconi, Rotterdam School of Management and more! и много други!

Местата за индивидуални срещи с представители на Access MBA експерти са ограничени, затова възползвайте се от възможността да се регистрирате предварително.

За да получите своята безплатна покана за събитието, се  регистрирайте сега!

http://www.accessmba.com/sofia/index.html?ui=8ORRLQ1445259462

Ако се интересувате и от Магистърски програми, може да се регистрирате и за събитието Access Masters , което ще се проведе в същия ден , на същото място.

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *