Румънски експерт ще обучава наши студенти в изкуството да разказват истории

Glod_seminarНа 18.08 MT&M Колеж по Мениджмънт, Маркетинг и Търговия ще се превърне в домакин на първия по рода си еднодневен семинар на тема „Storytelling in business and education”.

Специален лектор на събитието ще бъде румънският експерт Алекс Глод, автор и създател на именития комплект за обучение по storytelling – Let me tell you a story. „Колко курсове или реклами си спомняте, в сравнение с истории, книги или филми? Историите остават в нашата глава и ако си спомняте някой курс или реклама, то вероятно е, защото съдържат история за Вас”, споделя румънският майстор в разказването на истории за предприемчивите българи, които ще могат да се срещнат и разговарят с него по време на семинара.

Събитието е с начален час 16:00, работният език – английски, а входът за участие – 39 лв. Александру Глод, по-известен като Алекс Глод е изгряваща звезда на румънската трейнърска сцена. Неговата страст са трансформационните обучения, т.е. такива при които участниците променят нещо, най-често вътре в себе си. Има богат международен опит в изнасянето на най-различни семинари. Неговата отличителна черта си остава майсторското разказване на истории. Алекс не просто е изградил курс в няколко модула, който помага на хората да разберат как се разказват умело истории, ами е и създател на игра за разказване на истории, която може да бъде полезна за хората в бизнеса, в образователния сектор, за родители и за всички хора, които търсят иновативни и интересни начини да се забавляват.

Повече информация и регистрация за семинара са достъпни тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *