Предстои SoftUni Conf за начинаещи програмисти

0

SoftUniConfMay2014-LogoНа 16 и 17 май в хотел Рила, Боровец ще се проведе SoftUni Conf. Конференцията е предназначена за хора с интерес към програмирането и технологиите и най-вече за студентите от Софтуерния университет. Събитието ще протече под формата на тим билдинг. “Ще се запознаем, ще научим много полезни неща за професията “софтуерен инженер” и много ще се забавляваме”, обещават организаторите.

В програмата на конференцията са включени лекции на тема: “Първи стъпки в уеб дизайна”, “Как се работи с Photoshop”, “Как се правят сайтове на WordPress”, “Как облакът помага като разработчици и потребители” и др. Лектори на събитието ще бъдат: основателят на Софтуерния университет Светлин Наков, софтуерният инженер Филип Балинов, C++ програмистът Борислав Станимиров, Николай Костов – ръководител на екип, trainer и developer и Димитър Иванов – software & hardware developer.

Софтуерният университет възниква като алтернатива на държавните университети. Целта му е да развие един от водещите сектори в България – информационните технологии.

Повече информация е достъпна ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *