Попълват се последните места за едногодишните школи в НАТФИЗ

0

Попълват се последните места за едногодишните школи в НАТФИЗ.

Едногодишните школи са възможност за повишаване на професионалната квалификацията на действащи специалисти – журналисти, оператори, режисьори, тон режисьори, фотографи, говорители, експерти по публичността, педагози и т.н. Същевременно, те са шанс за гимназистите да се запознаят с техническите условия на обучение в НАТФИЗ, с преподавателите и изискванията им за подготовка и прием.

Групите по Актьорско майсторство и Драматургия са запълнени и могат да поемат не повече от 1,2 души. До 15 ноември ще се попълват групите по Режисура и монтаж на кратки филмови формиОператорска работа с видеотехникаФотографияАнимация и Звукозапис в малки екранни форми.

Занятията се провеждат в рамките на една учебна година (два семестъра), общо 150 академични часа. Годишната такса е в размер на 900 лв., семестриалната такса – 450 лв.

От тази година НАТФИЗ предлага и месечни школи: Правилен изговор в 8 урока изключително подходяща за мениджъри, експерти по публичността и педагози, както и Танцови школи – подходящи за всички, които искат да се насладят на добро настроение, тонус и хубава фигура.

Запитвания относно школите могат да бъдат отправяни към проф. д-р Теодор Янев, мениджър на школите в НАТФИЗ, тел.: 02 92 31 332.

Записвания на касата на НАТФИЗ, ул. „Г.С. Раковски“№ 108А., тел.: 02 92 31 303.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *