Персонализирани приказки за деца — бутиков подарък за всяко дете

16112652_134504127053924_5757095380626510360_oАко търсите подходящ подарък за детето си, не бързайте да посягате към секцията с играчки и видеоигри. Вместо това е по-добре да изберете детска книжка, посветена специално на вашия малчуган

 

Какво бихте казали, ако ви кажем, че вашето дете може да се превърне в приказен герой от вълшебна приказка? И заедно с това научи важни уроци за живота с помощта на тази книжка.

Прекрасен подарък за момичета и момчета от 2 до 12 години, тези персонализирани приказки за деца са отлична възможност да направите уникална изненада.

Детските приказки на български винаги са били най-добрия начин малките читатели да опознаят света по забавен, интересен и вълнуващ начин. Днес те имат възможност да го направят, като се превърнат в главни герои на една вълнуваща история, която е написана специално за тях.

 

Персонализираните приказки за деца са прекрасен избор и възможност за малките да се запознаят със света и да научат важни житейски уроци. Може да поръчате тези детски книги онлайн, като сами определите вида и размера им. Те се предлагат с пълноцветни илюстрации във формат А4 и А5.

 

Всяка книга с персонализирани приказки за деца е посветена на детето с индивидуално послание за самото него. Самото то се превръща в главен герой, където среща приказна вълшебница или магьосник, с които преминават през различни приключения и изпитания. И както във всички детски книги с приказки, и тук ще срещне различни добри приятели, които ще му дадат ценни напътствия, съвети и уроци. Голяма част от тях няма да разбере веднага, но тези малки подаръци за деца ще му бъдат полезни в живота всеки ден. И дори след като порасне, то ще ги пази като ценни наръчници за живота.

Тези кратки приказки за деца са прекрасна възможност да възпитате различни качества, които искате да развиете у вашия малчуган. А, за да бъде образованието по-лесно и разбираемо, в книжката малкият герой ще се срещне с любими приказни персонажи, които ще му бъдат приятели и съветници в приключенията.

Замислена като книга — игра и превърнала се в същото време в полезен наръчник с ценни житейски послания под формата на гатанки и мъдрости, тази книжка с приказки ще се хареса и на най-малките.

А красивите цветни илюстрации спомагат за по-лесното възприемане на посланията.

Самите илюстрации помагат за по-лесно разбиране на книгата и за развитие на детското съзнание. Красивите цветни картинки развиват и въображението на децата. Освен че се забавляват, децата учат и някои букви. Което още веднъж им помага да се развият по-бързо.

Прекрасни и забавни, тези оригинални подаръци за деца са възхитителна изненада, която може да поднесете с повод или без. Позволете на детето да развие своето въображение, да обогати езиковата си култура и да опознае света около себе си чрез малка книжка с приказки за малки деца.

Историите тук са подходящи за деца на 2 до 12 години. Но дори възрастните ще открият между редовете послания за себе си.

Вълшебни, забавни и интересни, тези приказки са отличен избор. И най-добрия възможен подарък, който да изберете, за всяко дете.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *