Новият брой на вестник Uchi.bg е вече тук и в него можете да научите:

В секция “ОБРАЗОВАНИЕ”, ще откриете вдъхновяващата история за ученик от Русе, спечелил медал от Международната олимпиада по философия (стр. 3) и ще научите кои ученици са избрани да участват в олимпиадата по астрофизика (стр. 4). Не пропускайте и статиите за празничното шествие по повод 24 май в София, в което се включиха над 2500 ученици (стр. 6), както и за шествието в Чикаго, организирано от български училища, което събра 5000 души (стр. 7). В раздела ще откриете и информация за първия български дигитален речник Берон (стр. 8), както и други образователни новини
(стр. 9-10).

В секция “НАУКА”, ще прочетете за Софийския фестивал на науката, който събра над 12 000 ученици и изследователи от три континента (стр. 11).

В секция “ТЕХНОЛОГИИ”, ще научите за сътрудничеството между Logiscool и EtonX (стр. 12), за финала на CodeIT в София, който събира IT таланти от три държави (стр. 13), както и за първата водородна зарядна станция в България и региона (стр. 14). Не пропускайте и последните технологични новини (стр. 15-16).

В секция “КУЛТУРА”, ще прочетете интервю с хореографката Зуфив Симон за танца като форма на протест (стр. 17) и статия за Яворовите дни, проведени в българското училище в Париж (стр. 19).

В секция “ПРОФЕСИИ”, ще откриете информация как да стартитате IT кариерата си с цялостната програма по QA инженерство на СофтУни (стр. 21), както и за възможностите да навлезете в света на дигиталния маркетинг със SoftUni Digital (стр. 23) и да разгърнете креативния си потенциал с цялостната програма на SoftUni Creative (стр. 25).

Тази и още полезна информация ще намерите на страниците на образователния вестник Uchi.bg.

 

Разгледайте новия брой на Вестник Uchi.bg:

 

Вестник Uchi.bg e първото по рода си издание у нас, изцяло фокусирано върху темите за промените в образованието, самоусъвършенстването, информационните технологии, науката, бъдещето и много други интересни сфери. Изданието е напълно безплатно и достига до множество училища, университети, образователни организации и институции от цялата страна.

Брой 29 на Вестник Uchi.bg можете да изтеглите от ТУК.

Предишният брой е достъпен ТУК.

Можете да се абонирате за безплатния електронен вестник Uchi.bg от ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *