Онлайн семестър за начинаещи трейдъри

0

DSC01084За втори път финансова група Карол провежда онлайн семестър за начинаещи инвеститори. От 13-ти до 22-ри март участниците ще имат възможност да научат защо и как да управляват личните си финанси, какво е необходимо да знаят, за да инвестират самостоятелно, как могат да купят акции от успешни компании в цял свят и от Българска фондова борса – София. Още по време на онлайн семестъра всеки ще може да свали платформа за търговия и може да направи първите си сделки със своя демо сметка на валутния пазар. Освен записи на уебинарите, участниците ще получат и допълнителни материали за самоподготовка.

В програмата тази година е включена и тема за психологията на инвестирането. Георги Ангелов, с докторат по имунология от един от най-престижните университети във Франция – Ecole Normale Superieure, ще представи идеи как да се репрограмира съзнанието, така че да се вземат адекватни решения не само за пазарите.

Другите лектори са водещи брокери в Инвестиционен посредник Карол и изп. директор на дружеството Ангел Рабаджийски, който води уебинара за търговия на нашия капиталов пазар.

Обучението е без аналог у нас и е напълно безплатно. Форматът дава възможност на хора от цялата страна да участват, за разлика от присъствените обучения на Корпоративен университет Карол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *