Обучителна програма за експерти в енергийния сектор се провежда в Румъния

0

_DSC1676B 100Едно от водещите висши бизнес училища в Европа WU Executive Academy предлага нова програма, насочена изцяло към експерти и висши мениджъри в областта на енергетиката – Executive Energy Expert.

Проектът представлява 5-дневен интензивен курс, който изцяло следва структурата и съдържанието на МВА програмата за енергийно управление на WU Executive Academy. Курсът се провежда в Румъния, като лектори са преподаватели от Виенския университет по икономика и бизнес (WU), част от който е и WU Executive Academy.

Програмата Executive Energy Expert акцентира върху следните теми: актуални тенденции и промени в енергийния сектор, икономика на енергетиката, водене на преговори, регулация в областта на енергетиката с фокус върху последните европейски директиви.

За желаещите да се запишат е предвидена 5 % отстъпка от таксата за обучение, ако го направят до 25 юли т.г. Успешно завършилите получават международно признат сертификат, както и намаление за таксата за МВА програмата за енергийно управление към WU Executive Academy. Допълнителна информация можете да откриете на официалната страница на академията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *