Нова марка обувки на българския пазар залага на естествените материали и природосъобразния начин на живот

0

Най-новата марка обувки на българския пазар вече е в продажба. Тя се нарича OLDCOM и залага на комбинация от естествени материали, лекота, модерна визия и природосъобразен начин на живот. Линията включва десетки нови модели еспадрили, кецове и други видове обувки, съобразени изцяло с актуалните модни тенденции. Насочена е към младежката аудитория и към всеки, който търси леки и удобни обувки на достъпна цена. Обувките OLDCOM се произвеждат в Европа от естествени материали (лен и памук). Това поставя силен акцент върху качеството, здравословния начин на живот и хармонията с околната среда. Освен това естествените материали не задържат лоши миризми, което прави новите обувки много по-подходящи за носене през летните месеци и на бос крак.

Днес хората търсят все повече лекота, по-свежи цветови комбинации и повече удобство при избора на облекло и изграждане на своя външен вид. Тази тенденция се наблюдава както по време на срещи с приятели или други неформални поводи, така и при работното облекло. Дори участниците в бизнес срещи все по-често изоставят тежкия консервативен стил, в полза на по-удобното неформално облекло и обувки. Брандът е създаден именно, за да отговорим на тази нарастваща нужда от удобни, практични, красиви и качествени обувки. С OLDCOM клиентите получават един модерен продукт, създаден от естествени материали и на много достъпна цена“ – споделя Емил Калибрадов, собственик на българската компания, която пуска на пазара новата марка обувки.

Всички модели от новата линия са от естествени материали, а 85% от суровините са произведени в Европа, за разлика от голяма част от обувките, предлагани на българския пазар. Едно от големите им предимства е, че подметката се отлива директно върху горната част на обувката, вместо предварително да се отлива подметка и след това да се залепва. Това означава, че не се използват лепила при създаването им, което ги прави още по-качествени и здрави и е по-екологично. Качеството на продуктите е гарантирано от сертификата EU1, което означава също, че те са освободени от допълнителни мита и такси. Обувките се предлагат директно от производителя и няма други дистрибуционни канали и посредници, което ги прави още по-достъпни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *