Нетера планира да изгради обсерватория за българския олимпийски отбор по астрономия

gip_8074На връх 20-годишния си юбилей, българският технологичен лидер Нетера обяви, че започва дългосрочно партньорство с българския отбор по астрономия. В подкрепа на многократните ни златни медалисти, Нетера планира да изгради астрономическа обсерватория в новия си телепорт за спътникови комуникации, който ще бъде построен през 2017 г.

„Решението ни за партньорство с олимпийския отбор по астрономия не е случайно. Сега ние предоставяме услугите си в 19 държави. Амбициозните ни дългосрочни планове за равитие целят разширяване на дейността ни с точки на присъствие в целия свят. А като визионери, защо не и на други планети.“ – сподели с усмивка  Невен Дилков, основател и управител на Нетера.

Новината за партньорството бе анонсирана по време на първото събитие от поредица образователни форуми Neterra Lab, които компанията започва да организира. Всеки форум ще бъде на различна тематика и в него участие ще вземат партньори и клиенти на Нетера. Идеята на събитието е специалистите в бранша да споделят опита си с индустрията и да представят новите технологични решения, които биха помогнали за оптимизация на процесите и бюджетите във всяка една компания.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *