Научно-фантастична книга на български автор излиза на книжния пазар

На 16.07.2021 издателство „Коала прес“ издаде първия си научно – фантастичен роман „Конфедерация: Тихата война“. Автор на произведението е Денис Игнатски, който прави своя дебют в литературата.

Научно-фантастичният роман ще може да се поръча онлайн от сайта на Коала Прес, където първите 30 поръчани книги ще пристигнат при получателите си с автограф от автора. Дебютната книга на Денис Игнатски е налична и в сайтовете на store.bg и оzone.bg, а също може да бъде открита от читателите и в книжарниците Сиела, Хермес и Хеликон. Очакванията на издателите са книгата да предизвика голям интерес сред почитателите на фантастиката.

Романът представя междугалактически съюз на различни чудновати същества, в който ние, земляните, ще изиграем голяма роля. Историята ни изпраща в бъдещето, където Земята с нейните обитатели са надскочили развитието и различията си. Обединени заедно, те се включват в междугалактическа федерация, която обещава още повече подем и благоденствие, но не всичко е прекрасно, както изглежда. Героят преминава през редица изпитания в името на федерацията и любовта към любимата, а пътят му е осеян с много болезнени истини за себе си, които никога досега не е знаел.

„Конфедерация: Тихата война“ ще бъде представена на изложението „Алея на книгата“ във Варна, което ще се проведе от 31.07.2021 до 09.08.2021. На 6 и 7 август специален гост ще бъде Денис Игнатски, а посетителите ще имат възможността да закупят книгата и да получат лично автограф от дебютиращия автор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *