С три представления и билети от 4 лв. Театър НАТФИЗ ще отбележи Нощта на театрите на 17-ти ноември. През целия ден касата на НАТФИЗ ще предоставя възможност на посетителите да си закупят билети от 4 лв. за всяко заглавие от игралния афиш през ноември и декември.

Цената ще остане непроменена до 19.00 ч., когато продажбите ще приключат и ще започнат представленията. На 17-ти ноември, в Нощта на театрите, те ще бъдат три – „Процесът“ по Франц Кафка, на абсолвентите на проф. Иван Добчев, танцовия спектакъл „Нова земя“ на студентите на проф. д-р Петя Цветкова и „Вечер на класа“ на второкурсниците на проф. Пламен Марков.

НАТФИЗ е съучастник на европейската инициатива в България още от първото издание на Нощ на театрите. Каузата за достъпен театър е сред водещите приоритети на Академията от години, тъй като Театър НАТФИЗ и Куклен театър НАТФИЗ са от малкото професионално култивирани пространства в София, в които младите хора могат да видят, споделят и подкрепят работата на своите съвръстници.

С билети от 4 лв. НАТФИЗ им предоставя възможност за достъпен театър, не само в една нощ, а в толкова, колкото пожелаят. Театър НАТФИЗ и студентите на НАТФИЗ ще ги очакват – 17 ноември!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *