Над 300 деца и родители взеха участие в лекции и събития за отличници

0

WishBox@CCS (3)City Center Sofia проведе мащабна подготовка за предстоящата учебна година с богата програма от събития под надслов „Отличен старт“, която включи редица лекции и работилници, както за родители, така и за ученици. Серията от събития завърши с концерт на любимите български звезди от Монте Музик – Прея, Дивна, Venzy и Били Хлапето на 12-ти пред входа на търговския център. Всички събития бяха съпроводени и от ученически базар, който предлагаше всички необходими пособия за успешен старт на учебната година.

В петък, 11 септември, в Cine Grand CCS бяха планирани образователните лекции за ученици, които им помогнаха да се настроят и заредят с енергия и свежи идеи за старта на учебната година. Лекциите преминаха през серия от три презентации, водени от Мино Караджов – млад инженер на 16 години, изобретател на „Интерактивна детска площадка на бъдещето“, Елена Георгиева – обучител в сферата на кариерното ориентиране и Росица Стоянова – senior recruiter в Adecco – България. Допълнителнита работилница “Училище – мечта” предложи интерактивна форма на обучителни игри, които изграждат умения за поставяне на цел и план за личностна реализация. ParentsAcademy@CCS (1)

В съботния ден, на 12-ти септември в парти центъра на мола се проведоха лекциите за родители, организирани от „Академия за родители”. Събитията поставиха важни теми, като например как да научим детето да управлява времето си или да се оправя с парите и семейните финанси, как се възпитават добродетели, или пък как математиката може да е забавна.

Програмата за отлични ученици и родители завърши на City Center Sofia завърши в събота с концерт на любимите български изпълнители – Прея, Дивна, Venzy и Били Хлапето. За феновете си се изпълниха най-големите свои хитове като „Ти не можеш да ме спреш”,  „Малките неща”, „Щом ти си до мен”, „Забранен достъп“, „Под открито небе“ и още много други собствени и световни хитове за летящ старт на учебната година. Водещ на събитието беше Васил Бовянски от „XаХаХа Импро театър“ – първият български професионален театър за импровизационно изкуство.

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *