Маркетинг академията към Нет Ит стартира безплатно онлайн обучение за начинаещи маркетинг специалисти

0

На 20.2.2020 Маркетинг академията към Нет Ит (marketingacademy.bg) стартира безплатно онлайн обучение за начинаещи маркетинг специалисти. Всеки завършил курсист, който положи финалния изпит от безплатния курс с пълно отличие ще получи пълна стипендия за една от професионалните програми „Digital Business Setup“ или “Digital Marketing Masterclass”.

Маркетинг академията към  лицензиран учебен център Нет Ит е първата образователна институция в България предложила цялостна програма по дигитален маркетинг още през 2014 година.

Поради големия интерес към тази специалност, през 2020 година от Нет Ит предлагат пълна стипендия на курсисти, изявили се в безплатното подготвително обучение, които имат желание и мотивация да придобият тази перспективна професия, но нямат финансови възможности да преминат реномирано обучение.

„Има много желаещи – до момента са записани над 1700 човека за безплатния курс. Много се радваме, че хората приемат добре нашата образователна инициатива и се надявам да подарим много стипендии през тази кампания. Така ще помогнем от една страна на повече хора да придобият добре платена професия и от друга страна на индустрията, като осигурим още поне стотина добре подготвени специалиста по дигитален маркетинг, които ще се реализират на пазара на труда в страната“ споделя Илиян Петров, управител в Нет Ит.

Безплатното обучение се провежда във виртуална класна стая, с лектор на живо, като всеки участник може да задава въпроси към лектора. По време на обучението, всеки курсист ще усвои основите на дигиталния маркетинг и ще се ориентира, дали тази професия е подходяща  за него.

За да получат пълна стипендия, курсистите трябва да се явят на изпит, за който се заплаща малка такса от 45 лв. с ДДС. Изпитът е под формата на тест и се провежда онлайн. Всеки получил пълен сбор верни отговори ще получи стипендия.

Хората, които не желаят да заплащат за изпит, могат да преминат напълно безплатно цялата част от обучението, като по този начин ще придобият ключови умения за своето бъдещо развитие в дигиталния маркетинг.

За запиване в безплатното обучение, трябва да посетите тази страница:  https://marketingacademy.bg/index.php?q=course&id=54 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *