Мария Бакалова с ексклузивно участие в семинар за тийнейджъри

Остават броени дни до дългоочакваното второ издание на семинара за тийнейджъри Teen Power 2, който тази година е под надслов „Бъдещето принадлежи на теб!”.

В рамките на 6 часа, на сцената на Teen Power, ще се качат продуцентът Маги Халваджиян, европейският рекордьор по кайтсърф Никола Абаджиев – Коки, сноубордист N1 на България – Радо Янков, създателят на Usha.se Дарин Маджаров, един от най-успешните български актьори навън – Юлиан Костов – познат от хитовия сериал на Netflix – „Shadow and bone” и партньор на Мария Бакалова, която ще се включи в деня на своя рожден ден с ексклузивно видео послание към младите хора в България. В Teen Power 2 „влизат” още човекът, който запали цяла България да събира капачки с инициативата „Капачки за бъдеще” Лазар Радков и Антони Христов – 18-години художествен директор на Pixar и днес основател на академията за видео игри и анимация ARC Academy.

Сред участниците в Teen Power е и Максим Иванов, който прекоси Атлантическия океан само на 16 години заедно със своя баща с гребна лодка, която двамата сглобяват сами.  Освен своята изключителна история по пътя на една мечта, Максим ще покаже на живо лодката НЕВЕРЕСТ, която ще акостира пред сградата на ивента в деня на събитието.

Водещ на Teen Power 2 е Крис Захариев, който бе сред най-любимите лектори на младите хора в успешното първо издание на ивента. Събитието официално ще открие зам.кмета на Столична община г-н Мирослав Боршош.

Teen Power 2 ще се проведе на 4 юни (събота) от 11-17 ч. в Международното висше бизнес училище на ул. Винсент Ван Гог N:7 в София.

Организатор на събитието е Образователна група “Светлина”, съвместно с Фондация “Бъдеще в Светлина”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *