Мария Бакалова се връща в България за Aniventure Comic Con

0

Холивудската знаменитост ще бъде специален гост на фестивала, който ще се проведе на 6 и 7 юли в Интер Експо Център

 

Най-големият фестивал за поп култура у нас Aniventure Comic Con посреща актрисата Мария Бакалова. На 6 юли феновете на звездата, която бе номинирана за Оскар през 2021 и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, заради ролята си на Ивана Тръмп, ще имат възможност да се запознаят с нея на живо. Мария ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона в Зала 4. Ще бъде спазено изричното ѝ желание, да няма допълнителен билет за нейния Meet & Greet, но притежателите на ULTRA билети ще могат да се възползват с предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса. Мария Бакалова набра популярност покрай ролята си в Борат 2, а след това попадна и във вселената на Marvel, ставайки част от „Пазителите на Галактиката“ 3. Последният покорен връх е ролята ѝ на Ивана Тръмп във филма на Али Абаси „Стажантът“, а по време на панела на сцената ще отговори на всички въпроси на публиката за тези проекти.

Друг интересен гост, който ще се качи на главната сцена на Aniventure Comic Con 2024 е Thames Malerose oт Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има собствен панел, а всички желаещи ще могат да се запознаят с него и да вземат автограф. Мalerose има опит в косплея от 2006 година, а през 2024 г. Thames беше удостоен с наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand, което за пореден път потвърждава неговото влияние и значимост в косплей общността.

През годините Thames е бил канен като гост и съдия на множество събития както в Тайланд, така и в чужбина, демонстрирайки своите впечатляващи умения и креативност. Едно от най-значимите му постижения е спечелването на 3-то място на World Cosplay Summit 2022 в Нагоя, Япония, в съвместно участие с Jasper Z. Несъмнено той е един от най-впечатляващите и популярни косплейъри в Тайланд и чужбина. Thames редовно е ангажиран да подкрепя продукти и игри като модел , успешен е като стриймър в социалните мрежи, а освен всичко останало се изявява на музикалната сцена като басист на групата Malerose.

Тази година Aniventure Comic Con ще представи нещо наистина уникално. Специално от Страната на изгряващото слънце у нас пристигат ORIENTARHYTHM.

Katsumi Sakakura, Eiko Iwaki и Mami Miyamoto са артистична група, която изразява движенията, ритмите и духовната нагласа, уникални за японската традиционна култура (и особено за японските традиционни бойни изкуства „BUDO“), като изкуство и го разпространява по цял свят.  Със завладяваща комбинация от танц, бойни изкуства и видео прожекция, които биват синхронизирани до съвършенство, те ще ни потопят в света на японската култура.

Богатото разнообразие от артисти не спира до тук. Още новини и гости очаквайте скоро.

А ако все още не сте се записали в косплей състезаниетo, може да го направите до 16-и юни на https://aniventure.net/bg/contests/cosplay

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се осъществява с генералната подкрепа на A1 България, Ozone, Coca-Cola, Fanta, Visa и Пощенска банка. Събитието се осъществява и с подкрепата на Nescafe 3in1, Happy Delivery, Lenovo, Monster Energy и много други. Oсновен медиен партньор на фестивала е bTV Media Group.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на Ивентим, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на сайта на фестивала – https://comiccon.bg/tickets/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *