Майна Town Weekend представя: Майна Спорт – Голямото спортно предизвикателство на Пловдив

0

Всички любители на активния начин на живот, внимание! На 16 и 17 септември Пловдив става спортната сцена на България!

DECATHLON и „Майна Town“ съвместно организират не просто спортен ден, а истински спортен празник! В новият спортен парк пред магазина на DECATHLON ще имате възможност да премерите сили в различни спортове като баскетбол, волейбол, футбол, тенис на маса и много други.

Не пропускайте нашата специална атракция – ТриМайнатлон! А правилата за него? Те засега са тайна, но в него може да участвате с цялото семейство!

А това не е всичко! Проверете уменията си срещу професионалисти като играчите от „Академик“ и „Хебър“. А за почивка след мачовете, нашият кино под звездите ще ви представи истории за спортни легенди като Марадона, Макенроу и Борг.

Разнообразете деня с модерни танци, рисуване на лица за деца, велоремонт и много други забавления. Събитието е истинско отражение на мисията на DECATHLON – да прави спорта достъпен и устойчив за всички.

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-и до 17-и Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите тук: https://mainatown.bg/events/

Майна Town Weekend е част от програма “НАСЛЕДСТВО 2023“ на ОФ Пловдив 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *