Майна Town Weekend представя: Зелено Майна – Екология, образование и кино под звездите

0

В рамките на Майна Town Weekend, обединяваме водещите фабрики в Пловдив, сдруженията с нестопанска цел, доброволческите организации и природозащитниците под егидата на думата „зелено“.

Зелено Майна е вашата възможност да разберете как всеки от тези участници допринася за опазването на природата и околната среда. Открийте уникални идеи и решения, които помагат за изграждането на по-чист и зелен Пловдив.

Нашият домакин, Базар Капана, ще ви посрещне с базар на биологични продукти. Ние се надяваме, че тук ще откриете една много специална напитка – живата вода.

Същевременно BG Бъди активен ще ви представи няколко инициативи, които имат за цел да покажат на гражданите как да се погрижат за чистотата на града.

И последно, но не по значение, два изключителни филма ще бъдат прожектирани от нашите специални гости – Кино под звездите. Прожекциите са предвидени за съботната и неделната вечери. Нека заедно да отпразнуваме зеленото в сърцето на Пловдив! Всички сте добре дошли и входът е свободен.

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-и до 17-и Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите тук: https://mainatown.bg/events/

Майна Town Weekend е част от програма “НАСЛЕДСТВО 2023“ на ОФ Пловдив 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *