Магистърските програми, които могат да изстрелят кариерата Ви нагоре

0

Младите професионалисти, които са нетърпеливи да добият бизнес и управленски умения или да задълбочат познанията си в конкретна индустрия, имат възможността да избират между огромно разнообразие от международни магистърски програми. Магистърската степен отваря вратите към различни професии и кариерни възможности, мрежа от връстници и приятели от цял свят, и разбира се – придобиване на изключително ценни знания.

До голяма степен някогашното статукво в образованието и работната среда е отдавна разбито и много млади професионалисти не следват рутинните стъпки от придобиване на бакалавърска диплома, след това магистърска, и накрая установяване в дадена корпорация. Въпреки това, магистратурата все още тежи на мястото си в кариерното развитие. Опциите за придобиване на тази степен са различни – някои  кандидатстват веднага след бакалавърската си програма, докато други предпочитат първо да натрупат професионален опит. Няма универсална формула, която да работи за всички, но повечето студенти сами откриват, че магистърската степен си заслужава усилията, особено когато е придобита в международен университет с добра репутация.

Съвсем скоро студенти и млади професионалисти, които се интересуват именно от тази възможност, ще могат да се срещнат лично с университети и бизнес училища от цял свят. На 25 ноември, Националният дворец на културата в София ще посрещне представители на международни магистърски програми на английски език от Великобритания, Холандия, Испания, Швейцария, САЩ и други дестинации по време на изложението Access Masters. За поредна година, събитието ще привлече топ университети, включително  IE Business School, Nottingham University Business School, Hult International Business School и други.

Посещението е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация, благодарение на която всеки участник преминава през експертна ориентация. Така се подбират програмите, най-подходящи за неговите предпочитания и потенциал за прием, и насрочват поредица от 25-минутни лични срещи с представители на всички подходящи университети. В допълнение, посетителите ще могат да се запознаят и с всички останали програми по време на общата част от събитието, както и да се възползват от кратко представяне на начините, по които да направят добро впечатление при срещите си с университети. Работният език е английски.

Повече информация за Access Masters можете да намерите на сайта на събитието.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *