Лятна стажантска програма за IT студенти

0

студентиЗа десета поредна годинабългарската ИТ компания Парафлоу Комуникейшънс обявява стажантска програма и дава шанс на младите хора за практическо обучение, запознаване с новите информационни технологии и продукти, и работа в професионална бизнес среда. Избраните стажанти по програмата ще имат възможност не само да се запознаят с функционирането на компанията отблизо, но и ще бъдат въвлечени в реални казуси и проекти. Така те ще придобиват знания и опит, които да ги подготвят за тяхната успешна кариера.

За десетте години на своето съществуване от 2005 г. над 100 студенти са преминали стаж по програмата на Парафлоу, като половината от тях след това са били назначени на постоянен трудов договор.

В настоящата лятна стажантска програма 2015 могат да кандидатстват студенти и специализанти, които са завършили семестриално трети курс в специалностите: Компютърни системи и технологии, Комуникационна техника и технологии, Телекомуникации, Информатика, Информационни системи, Софтуерно инженерство, Компютърни науки, Бизнес информатика, Статистика.

В програмата ще бъдат включени десет студенти, за които е предвидено обучение, свързано с основните дейности на фирмата, тестови постановки в техническите лаборатории и работа по текущите проекти на Парафлоу.

Кандидатите трябва да имат знания и интереси в областта на мрежовите решения, системните софтуерни решения, софтуерни решения за управление на бизнеса, системи за наблюдение и управление на ИТ инфраструктури. Участниците в програмата ще бъдат селектирани по документи и чрез интервю.

Кандидатстването ще продължи до 20 юни 2015 година, чрез попълване на онлайн форма за кандидатстване на уебсайта на Парафлоу – www.paraflow.bg или изпращане на автобиография и мотивационно писмо на email: jobs@paraflow.bg

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *