Лятна академия развива у тийнейджъри лидерски умения само за 8 дни

DSC_4351Hi!Achievers e „лятна академия за супер постижения“, развиваща лидерски и личностни качества и умения у тийнейджъри в рамките на 8-дневен обучителен курс. Екипът на академията вярва, че чрез личен пример, последователна и целенасочена работа и позитивно отношение могат да се градят личности и да се разгръща потенциал дори и в кратки срокове.

Анастас Гогов, стоящ начело на проекта, е реализирал вече значителни постижения в личния си кариерен път, сред които топ мениджърски позиции в корпоративния свят, както и настоящото му основно занимание – бизнес коуч и консултант по стратегическо бизнес развитие с впечатляващи имена в клиентското си портфолио. От десет години развитието и подпомагането на деца таланти и тийнейджъри е сред основните му житейски каузи, което дава живот на редица социални инициативи. За реализирането на Hi!Achievers той привлича екип от не по-малко реализирали се личности, сред които създателят на „Клуб на успешните хора“ Георги Миленчев, дългогодишният директор Човешки Ресурси на фармацевтичната компания “Санофи” Нина Михайлова, двукратният световен шампион по тай чи Петър Драгоев, лийн-навигаторът Никола Димитров, висококвалифицираният психолог и коуч Петър Петров, както и дамата вдъхновение по-популярна като Сундари Дян или Радина, основател на Rhythm Space.Day 1 4

Синергичният екип на академията залага на обучението чрез преживяване, даващо много по-висока степен на усвояване и ефективно постигане на обучителните цели, а те включват развитие на умения като: лидерство, целепостигане, презентиране, самоувереност, разрешаване на проблеми, комуникационни умения, вземане на решения, креативни идеи, сътрудничество, работа в екип, управление на лични финанси и др. Всичко това в комбинация с физическа активност, здравословна храна и подкрепяща среда – основни предпоставки за добра мозъчна дейност.

Вижте още: Семинарът „Към същността“ провокира младите хора да споделят емоциите и преживяванията си

След края на обучението участниците постигат:

•осъзнат избор на цели за личното си развитие и разработен план за реализирането им;
•свой автентичен подход в представянето си и презентирането на идеите си;
•повишени самочувствие и увереност;
•подобрена ефективна комуникация с околните;
•подобрено справяне в стресови ситуации и конфликти;
•улеснено взимане на правилни решения и генериране на креативни идеи;
•по-добра физическа форма и здравословни житейски и хранителни нагласи.

DSC_4987 (1)Второто издание на Hi!Achievers ще се проведе между 6-ти и 13-ти юли тази година в София. Записването за участие в нея все още тече и е отворено към всички младежи между 13 и 18 години, които искат да успяват и са решени да управляват смело и уверено живота си по пътя към сбъднатите мечти.

За повече информация, пълна програма на академията  и записване посетете сайта й на адрес: www.hiachievers.com

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *