Ламинирани паркети – идеален избор за подова настилка

Покупката на нов дом обикновено е свързана и с чисто ново обзавеждане. Собствениците на ново жилище държат то да е възможно най-удобно, като са склонни да дадат повече пари за по-качествено обзавеждане и материали. Цялостния ремонт на един апартамент включва както мебелите така и пребоядисване или тапети, дограма и подови настилки. Всички тези неща, обаче, трябва да бъдат внимателно подбрани според изискванията на собствениците и бъдещите обитатели на дома.

Ламинирани паркети - идеален избор за подова настилка

При избирането на по-дълготрайното обзавеждане в новия дом, като например дограмата, плочките в банята или дори подовите настилки, трябва да се вземат предвид много характеристики на продукта и да се избере най-правилния, така че той да издържи максимално дълго, без следи от употреба или счупване. Естествено и дизайна е важен, за да може домът да изглежда напълно завършен и съвършен.

Изборът на подова настилка е от огромно значение. Един от най-добрите варианти е ламинирани паркети в lia.bg. За разлика от балатума, мокета или теракота, той е с много по-добри характеристики и създава повече стил и класа на пространството, в което е поставен.

Той е много издръжлив на удари, цвета му не се променя с времето или заради слънчева светлина, и е изключително лесно да бъде почистен, което го прави една от най-хигиеничните подови настилки. Което пък, от своя страна, го доказва като много подходящ за малки деца, които често пълзят или играят на пода. Почистването след домашни любимци също би било много лесно ако поставим ламинирани паркети в дома.

Друго негово удобство е, че могат да се изберат различни десени и шарки на летвите, които са подредени по определен начин и създават истинско изкуство в дома ни. Можем да изберем десен, който да наподобява изцяло дървен под, подходящ повече за вилата или къща в планината. Можем да изберем и такъв с матов, едноцветен цвят в тъмната гама, който пък да придаде на апартамента ни луксозен и модерен облик и в същото време да се съчетава идеално с останалата част от обзавеждането. Всичко тук зависи от въображението и личния стил на човека.
Ламинираните паркети ни дават сигурност, че обзавеждаме дома си за дълго и го правим по най-качествения начин, без компромиси. С него можем да бъдем сигурни, че децата ни ще бъдат предпазени от алергии и прах и дори ако изберем паркет, който да е влагозащитен се предпазваме и от мухал и влага в дома си.

В специализираните дизайн центрове, като Lia.bg, можем да избираме от огромен асортимент на ламинирани паркети. При толкова широка гама всеки клиент се счита за уникален и единствен по рода си и всички негови претенции могат да бъдат задоволени мигновено. А всеки човек има свой, уникален по рода си дом, със своите уникални характеристики и интериор, за който иска само най-добрите и качествени материали. Потребителят може да избере правилния паркет за новия си дом, според специфичните му изисквания, като започнем от характеристиките и завършим до дизайна и цвета на външния вид. По този начин, ние гарантираме сами на себе си, че няма да съжаляваме за избора си и ще имаме подова настилка, която да издържи много дълго във времето, без да се налага повторно да инвестираме средства в нея.

Ако току що сте закупили своя нов дом и все още се чудите за различните елементи по него или по-специално за това каква подова настилка да изберете – не се чудете повече. Ламинирания паркет е правилното и качествено решение за Вашия дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *