Космическият център Space Camp Turkiye в Измир набира тренери

0

Позициите са отворени и за българи, а кандидатстването става чрез Център за творческо обучение

 

Космическият център Space Camp Turkiye, който е създаден по модел на NASA, обяви свободни позиции за тренери. Тяхната работа ще бъде да работят с деца, посещаващи програмите на лагера. Позициите са отворени и за българи, а кандидатстването става чрез Центъра за творческо обучение, който е дългогодишен партньор на Space Camp Turkiye в България. Срокът за кандидатстване е 15 ноември 2022 г., а възможностите за работа са две – целогодишно или само през летния период.

Позициите са подходящи за кандидати с интерес в областта на науката, астрофизиката и технологиите. Предходен опит в координация на младежки дейности е предимство. Задължително условие е отличното владеене на английски език. Ролята на тренера включва организация и координация на децата и младежите по време на шестдневните лагери Galactic Camp или COSA (Customized Outer Space Adventure). Участниците в лагерите са на възраст между 7 и 18 години и са разпределени в групи от по 13 – 16 човека.

Space Camp Turkiye е един от два космически центъра за обучение в света (извън САЩ), създадени по модел на Американската космическа агенция NASA. Намира се в град Измир, Турция и е единственият функциониращ такъв учебно – тренировъчен лагер в региона на Европа, Азия и Близкия Изток.

Подробна информация за изискванията и условията на предложението е достъпна тук: https://drive.google.com/file/d/1RYfaesEgYzCevbEyUP2PnRsIhoFyRr9-/view?usp=sharing

Всеки желаещ може да кандидатства като изпрати своето CV на английски език на имейл spacecamp@cct.bg със заглавие “Искам да съм тренер в Space Camp Turkiye!” и попълни апликационната форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoUO4x92o_NwFm14MoHAS10YlikZRogS4kUF7tdtAy4dVIUw/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *