Корпоративен университет Карол с престижна награда

ArtLoungeФинансова група Карол, чиито медиен партньор е uchi.bg, получи престижно отличие за проекта си Корпоративен университет Карол. Той беше номиниран, селектиран и класиран в топ 10 измежду 100 финалисти в категория Международна компания 2014 Leadership Excellence 500 Awards. Обявяването на победителите и връчването на наградите се състоя на внушителна церемония на 9-ти април по време на Global Leadership Excellence Forum във Вейл, Колорадо.

Престижното отличие Корпоративен университет Карол получи година след създаването си. В портфолиото му с образователни инициативи влизат няколко емблематични проекта, основният от които е Карол семестър. Темата тази година е Инвестиционен и финансов анализ и както обикновено ще бъдат включени като гост лектори топ мениджърите на Карол и гост лектори от различни страни.

Най-новият проект на Корпоративен университет Карол е специално разработен за хора на изкуството  – Арт семестър, както uchi.bg разказа в началото на април.

Как да кандидатствате – вижте в сайта на Карол.

Програмата на Арт семестър можете да изтеглите от тук.

За допълнителна информация можете да се обръщате към ръководителя на проекта Милена Петкова на 02 4008 293.

За наградата:

InternationalCompany_Top10Престижната награда, която вкара Карол сред глобалните лидери е признание за уникалността на инициативите, тяхната полезност и изграждането на бъдещи лидери и нова култура.

През последните 30 години Leadership Excellence идентифицира и награждава топ 500 лидери – организации и техните проекти. Отличените компании бяха публикувани и в последния брой на списанието Leadership Excellence, което достига до повече от четвърт милион лидери в цял свят.

„Тази награда е признание за топ лидерстство и засилва вашата роля в индустрията, заяви Деби МакГарт, CEO of HR.com. Според нея да бъдеш в топ 10 във всяка категория е наистина грандиозен успех и резултат от усилената работа на тези забележителни компании. Всяка една от тях, между които и Карол, ще бъдат представени през годината на страниците на Leadership Excellence и в социалните мрежи. HR.com е най-голямата глобална професионална мрежа на HR професионалисти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *