Конкурс сбъдва младежки мечти

0000022 септември е крайният срок, в който мечтатели на възраст под 18 години могат да изпратят видеоматериали за участие в конкурса “Britos сбъдва твоята мечта”. Както съобщава младежкият сайт Teenews.eu, eдна от споделените мечти ще бъде подкрепена финансово от организатора на конкурса – пивоварна „Бритос“. Подкрепа ще получи и събралата най-много потребителски гласове мечта.

„Щастливият живот е низ от сбъднати мечти и идеята на Britos е да напомни това на хората, да насърчи мечтателския дух. Както очаквахме, кампанията се радва на жив интерес, а в повечето от получените видеоматериали се говори за смислени мечти, чието осъществяване може да допринесе за личностното развитие на авторите“, споделя изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова.

Видеоматериалите ще оценява жури от професионални мечтатели в състав: певицата Мариана Попова, състезателят по планинско бягане Кирил Николов – Дизела, модният дизайнер Николай Божилов, музикантът Kottarashky, пътешественикът Мирослав Нанков и изпълнителният директор на „Бритос“ Габриела Попова. Резултатите от конкурса ще бъдат огласени през октомври.

Повече информация е достъпна във Facebook страницата на Britos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *