Конкурс за лектори на Форум КЛЮЧ през март

1779148_10202171049771551_236898833_n-624x485Форум КЛЮЧ е традиционна среща на съмишленици, пожелали да обсъдят как биха могли да реализират идеите си в полза на обществото. Инициативата дава възможност на представители на граждански организации да споделят опита си с млади хора, студенти, доброволци и техни колеги от други НПО.

Шестото издание на “Форум КЛЮЧ – Сподели промяната” ще се проведе на 15 март 2014 г. в залата на Модерен театър, София. Организаторите от 42 тренинг, Фондация 42 и Фондация СМАРТ обявяват конкурс за лектори, които да запалят интереса на младите хора към сектора на гражданските организации и работата за каузи.

Търсят се хора, които са постигнали дори и малка промяна в своята област, които не се притесняват да излязат пред публика и да разкажат за идеите и опита си или просто хора, които имат идея как гражданските организации да бъдат по-успешни в работата си. Заявления за участие в конкурса за лектори се приемат до 23 февруари.

“Форум КЛЮЧ – Сподели промяната” е интерактивна платформа за популяризиране на организации и личности, техните каузи, пътят, който са извървели и успехите, които са постигналили. От стартирането му до сега над 40 представители на граждански организации са споделири опита си с над 1600 млади хора.

Повече информация е достъпна на страницата на форума.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *