Конкурсът за първата мобилна карта на българската култура продължава

НаградиСрокът за състезанието на Infozone „Мобилна карта на българската култура“ се удължава до края на месец октомври. Предложения за обекти с важно обществено значение се приемат на адрес: https://infozone.bg/user/login. Състезанието е отворено за младежи до 30-годишна възраст, включително.

Вече са известни и наградите за победителите в състезанието: слушалки Lenovo, осигурени от Infozone, безплатно участие в образователен лагер на Центъра за творческо обучение и графити маркери Molotow от сайта за младежки новини Teenews.eu. Предстои скоро да бъдат обявени още награди.

Припомняме, че първата мобилна виртуална карта на образованието и културата в България на Infozone позволява откриването на културни паметници, образователни институции, както и Street Art обекти (графити, dust art и др.) само с няколко натискания върху дисплея на мобилното устройство. Картата е част от приложението Infozone, което дава достъп през телефона до разнообразни заобикалящи ни обекти – заведения, магазини, фитнес и спа центрове и др.

Infozone е първото по рода си българско приложение, предлагащо услуги, базирани на местоположението. Чрез него всеки притежател на смартфон с операционна система Android, а от скоро и iOS може да се информира за обектите, намиращи се в близост до него, да види техни снимки, както и да им се обади направо чрез вградената click-to-call функционалност. Чрез Infozone потребителят може също да се възползва от различни промоционални предложения на търговските обекти, а скоро ще може и да закупи стоки или услуги от тях, направо през телефона. В добавка към мобилния софтуер, функционира и уеб порталът http://infozone.bg/, който също предоставя информация за търговските обекти, включени в системата.

Вижте още: Участвай в първата мобилна street art карта на България и спечели награда

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *