“Как да си направим онлайн магазин за един ден” – обучение на PixelMedia.bg

0

1406303341rjyk6Как лесно и бързо да си направим онлайн магазин – това е темата на практическо обучение, което ще се проведе на 9 януари 2015 г. в презентационната зала на СуперХостинг.БГ на бул. “Д-р Г. М. Димитров” №36, София.

В рамките на курса ще бъдат представени възможностите на платформите WordPress и Shopiko. Участниците ще имат възможност да работят по собствен проект или идея, така че в края на учебния ден биха могли да разполагат с изграден онлайн магазин.

Обучението е подходящо за стартиращи предприемачи, собственици на малък бизнес, автори на ръчно изработени стоки, занаятчии и др. За участие не се изисква предишен опит в програмирането. Обучението се осъществява в партньорство с най-голямата хостинг компания у нас СуперХостинг.БГ, която ще осигури и един от лекторите на събитието.

Организатор е технологичният уеб сайт PixelMedia.bg. Всички желаещи да се запишат е необходимо да се свържат с организаторите на e-mail адрес info@uchi.bg. За ранни записвания до 21.12.2014 г. цената е промоционална – 80 лв. При регистрация след този срок участието се заплаща с такса от 140 лв.

Посочените цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *