Как да почистим персонализиран кейс, разкриват от etuo.bg

кейсове по поръчка

https://www.etuo.bg/personalizirani-kalufi

Персонализираните кейсове са едни от най-предпочитаните аксесоари за телефон напоследък. Тези протектори най-често са подарък от някой важен за вас човек или са с изображение, което е изключително сантиментално за вас. Затова и когато идва време за почистването им, всеки подхожда с притеснение да не го повреди по някакъв начин. Затова и често отлагаме това във времето, доколкото е възможно. 

Голяма част от персонализираните кейсове са силиконови, а напоследък и кожени, тип тефтер. Всички знаем, че те бързо се замърсяват и пожълтяват. Това разваля отличната им външност. Екипът на онлайн магазин Etuo.bg се постара да даде няколко съвета, които да бъдат в помощ, когато се налага почистване на калъфа на телефона.

Силиконови персонализирани кейсове

Съотношението между цена и качество на този модел калъфи е една от причините да са толкова желани. Те са качествени и надеждни, като има водоустойчиви и противоударни. Etuo предлагат и голямо разнообразие от цветове. Но силиконът лесно губи своята прозрачност или придобива жълтеникави или сиви петна. Това се дължи на микропорите в структурата, където попадат замърсяванията. С подходящото почистване замърсяванията се премахват и първоначалната външност на калъфа се връща. Изглежда точно както, когато сте го купили. Стилният дизайн на телефона отново ще може да се вижда, особено ако силиконът е прозрачен. Снимките на гърба, на които може би сте заложили, ще възвърнат своята яркост и красота.

Кожен персонализиран кейс 

 

кейсове по поръчка

 

 

Този вид калъфи за смартфони под формата на тефтер навлизат все повече напоследък. Те са предпочитани, защото имат по-голямо покритие и осигуряват защита на телефона от удари, намокряне и други външни намеси. А освен това имат и повече място за снимки, специални символи, които ги правят уникални. Те също имат нужда от почистване, защото кожата също се набива с мръсотия.

Какви продукти да се използват за почистване

Ако има леки замърсявания можете да използвате мокри кърпички. Те отстраняват повърхности петна и дезинфекцират.

В случай че е налично по-упорито петно, можете да използвате сапун и вода. След накисване в този разтвор трябва само да отстраните петното с кърпа без да натискате, за да не се повреди повърхността.

Содата също е вариант, като с четка за зъби трябва да натриете замърсяването. Бъдете изключително внимателни да не надраскате горния слой.

Какво не трябва да се използва за почистване

Не трябва да използвате спирт при премахване на замърсяването, както и други химикали, които може да разядат материала, от който е направен персонализираният кейс. Абразивните препарати също са забранени, защото ще повредят горния слой.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *