“Как да кандидатстваме по европейски програми за младежки проекти” – обучение на ProjectMedia.bg

0

shutterstock_62156590Всичко, което е нужно да знаем за кандидатстването по младежки европейски програми, ще разкрие еднодневното обучение, организарано от портала за европейско финансиране ProjectMedia.bg. Събитието ще се проведе на 8 януари 2015 г. в презентационна зала на СуперХостинг.БГ на бул. “Д-р Г. М. Димитров” №36, София.

Обучението ще води Александър Куманов, който е част от неформална група обучители, наречена 42 тренинг. Александър прави тренинги по теми, свързани с подготовката и управлението на проекти, неформалното образование и различни младежи дейности.

В рамките на курса той ще представи актуални възможности за кандидатстване по програми за младежки проекти. Участниците ще имат възможност да обсъдят свой собствен
проект или идея, както и да споделят досегашния си опит.

Обучението е подходящо за неправителствени организации, доброволци, социални предприемачи, активисти и всички, които имат желание да кандидатстват за европейско финансиране на младежки проект. Обучението се осъществява в партньорство с най-голямата хостинг компания у нас СуперХостинг.БГ.

За записване, пишете на e-mail адрес info@uchi.bg. За ранни записвания до 21.12.2014 г. цената е промоционална – 35 лв. При регистрация след този срок участието се заплаща с такса от 50 лв.

Посочените цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *