„Интернет лумпен“ и „млад меринджей“ са хит сред домейните

internetПрез последните месеци се наблюдава тенденция за активно купуване на домейни, свързани с актуални тенденции и популярни „вирусни“ явления в интернет. Сред най-атрактивните изрази са станалите популярни напоследък в мрежата „интернет лумпен“ и „млад меринджей“, а много имена като internetlumpen.com, internetlumpen.net, internetlumpen.org, internetlumpen.info, mladmerinjei.com са заети през последните дни.

Това съобщават от българската хостинг компания СуперХостинг.БГ , която отчита сериозен ръст в търсенето на домейни, свързнаи с „горещи“ тенденции във виртуалното пространство. Търсят се още домейни, свързани с актуални събития, забавни наименования, „вирусни“ онлайн клипове, популярни „бисери“ от публичното пространство и др.

„Най-често целта в такива случаи е, собственикът на домейна да спечели трафик от актуалността и нарастналото търсене на определени думи и изрази. Когато голям брой хора търсят такива актуални думи, те лесно попадат на сайтове със съответното наименование. По този начин собствениците на интернет проекти могат да увеличат потребителите си, възползвайки се от тенденциите“ – обяснява Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Още по темата четете в Teenews.eu!

1 thought on “„Интернет лумпен“ и „млад меринджей“ са хит сред домейните

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *