Интерактивна дискусия INNOVATION TALKS надниква отвъд границите на иновациите и предприемачеството

glavamailchimp“Иновации и предприемачество отвъд границите” е темата на третото издание INNOVATION TALKS – интерактивна дискусия с международно участие, организирана от Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси. Програмата е съвместен продукт на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и The Business Institute, представител на Института за предприемачи на Сиско. Дискусията ще се проведе на 19 март, от 18:30 ч. В голямата зала на Съюза на архитектите на ул. Кракра 11. Присъствието е безплатно сред предварителна регистрация.

Говорители на събитието ще бъдат: посланикът на Кралство Белия в България Аник ван Калстър и основателят на Netage Solutions и Commetric Дилян Павлов. И двамата систематично постигат резултати “отвъд границите” въз основа на солидни знания, умения и професионална подготовка, съчетани с иновативни разбирания и подход. Единият създава прецедент като организира посещение на краля на Беглия в емигрантски квартал без полицейско присъствие и медии в подкрепа на социална кауза, а другият – създава продукт, който е сърцето на бизнеса на Goldman Sachs, Citygroup и над 400 финансови институции в САЩ. И двамата са “експорт мениджъри” – единият на износ на национален имидж, а другият – на продукти и услуги, но и двамата на чужди пазари, на които се изисква иновативен подход и предприемчивост.

Модератор на дискусията е Цветелина Тенева, Старши фасилитатор в The Business Institute и Магистърската програма по иновации, предприемачество и финанси. Събитието е насочено към професионалистите в бизнес организации, които имат интерес или работят пряко в областта на иновациите; млади хора, ентусиасти, които споделят визията, че иновациите са важни за нашето общо развитие.

Интерактивната дискусия INNOVATION TALKS “приземява” разговора за модерната дума “иновации”. Представя конкретни примери, разказва реални истории за генериране, развиване и управление на иновации. И най-важното – създава директен диалог между говорители и публика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *