Интерактивен семинар подготвя младите хора да се справят с предизвикателствата на живота

_DSC1676B 100На 25 октомври от 10 ч. в офиса на FranklinCovey България на бул. Ситняково 47А ще се проведе семинар на тема “7-те навика на високо ефективните тийнейджъри“. Курсът, базиран на бестселърите на Стивън Кови и Шон Кови, помага на младите хора да развият лидерски потенциал, да постигнат самопознание и лична отговорност.

Обучението е изключително интерактивно и протича под формата на задаване на въпроси и разказване на истории. По този начин подрастващите сами стигат до изводите, които им помагат да усвоят полезни навици. За усвояването на знанията спомагат ролевите игри, индивидуалните упражнения за затвържване на наученото, презентациите, базирани на близки до тийнейджърите истории, както и доброто настроение в групата.

В края на еднодневния семинар всички се разделят като приятели, а като резултат постигат повишено самочувствие и самоуважение, по-добри взаимоотношения със семейство, приятели и съученици, самоусъвършенстване и много други умения и доказани инструменти, за да се справят успешно с предизвикателствата на живота.

Както Uchi.bg вече информира, семинарът е базиран на бестселъра „7-те навика на високоефективните тийнейджъри“. Книгата е преведена на над 15 езика, включително и на български език и са продадени над 5 милиона копия от нея по целия свят.

Повече информация за  семинара “7-те навика на високо ефективните тийнейджъри” е достъпна в неговата фейсбук страница.

Още по темата: Семинарът “7-те навика на високоефективните тийнейджъри” вече и в България

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *