Изложение отваря път към качествено образование в Европа и Япония

И тази година на традиционното изложение “Образование за успешна кариера”, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА ще бъдат представени водещи университети от Европа и Япония.

На 7 октомври (събота) събитието ще се проведе в София в Гранд хотел “Милениум” (зала “Леонардо да Винчи” 1-2) в часовия диапазон между 10 и 16 часа, а на 8 октомври (неделя) организаторите очакват деца и родители в Бургас – хотел “България” (мецанин, зала 1 и 2) между 11 и 16 часа.

Познатият вече за българската публика Kyoto University of Advances Science (KUAS) привлича не само със своята мултидисциплинарна инженерна програма, но и с възможности за образование изцяло на английски език в сферата на екологията, бизнеса и икономиката.

Тези, чиито интереси са в сферата на хуманитарните науки, могат да изберат американския тип програма Liberal Arts, която International College of Liberal Arts (iCLA), Yamanashi (близо до Токио) предлага.

Бъдещите кандидат-студенти и техните родители ще могат да научат подробности за разнообразието от бакалавърски и магистърски програми в престижни университети от Австрия, Белгия, Германия, Нидерландия, Испания, Италия, България и Япония, съответно на английски или немски език. В допълнение ще могат да разберат повече за специалности от сферата на бизнеса, правото, архитектурата, инженерните науки, биомедицината, изкуството и други, както и да се посъветват с кариерен консултант. Подробна информация за възможностите за следване във Франция ще предоставят представители на Френския институт в България.

От консултантите на ЕДЛАНТА, посетителите на изложението ще могат да получат актуална информация и отговори на въпросите, които ги вълнуват, например:

  • Как да избера подходяща и перспективна специалност?
  • В коя държава да продължа образованието си?
  • Какви са сроковете за кандидатстване и какви документи трябва да подготвя?
  • Какви са учебните таксите и от какви средства ще имам нужда?
  • Как мога да получа студентско финансиране и/или стипендия?
  • Какви възможности за стажове и работа ще имам по време на следването?

По време на посещението си, гостите на изложението ще имат възможността да разгледат и полезни информативни презентации (https://www.edlanta.com/obrazovanie-za-uspeshna-kariera-prezentacii), чрез които ще научат повече за различните учебни заведения и студентския живот на съответното място.

Програмата на изложението в София и Бургас включва и информативни презентации, които ще помогнат на желаещите да продължат образованието си чужбина и да направят своя информиран избор на образование за успешна кариера.

Присъстващите ще могат да се да се възползват от  специалните отстъпки за запазване на езикова ваканция за лято 2024 по време на изложението!

Участието в изложението е безплатно, след предварителна регистрация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *