Изложение “Образование за успешна кариера” отваря врати към университети в Европа и Япония

0

Пролетното издание на изложение “Образование за успешна кариера – 2024”, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА, помага на бъдещите студенти да направят информиран избор за своето бъдеще

 

Пролетното изложение “Образование за успешна кариера”, организирано от консултантска агенция ЕДЛАНТА, отново отваря път на бъдещите студенти към висше образование в престижни университети в Европа, а също и в Япония. Събитието ще се проведе на 9 март Гранд хотел Милениум, София.

Изложение “Образование за успешна кариера” е подходящо за ученици, които имат желание да следват в чужбина, но все още не са направили своя избор по отношение на специалност и/или университет. Присъствайки на събитието, бъдещите студенти ще могат да получат ценна информация относно бакалавърски и магистърски програми в някои от най-добрите университети в Европа, както и в Япония.

Подготвена е програма от тематични презентации, благодарение на които бъдещите кандидат-студенти и техните родители  ще получат детайлна и добре структурирана информация относно следването в  широка палитра от университети в Германия, Австрия, Белгия, Великобритания, Италия, Испания, Франция, Япония и др. “Как да избера образование за успешна кариера”, “Програми на английски език в Европа и Япония”, “Франция – висше образование на френски език” , „Програми на немски или английски език в Германия и Австрия“, са само част от темите, които будят интерес.

Финансирането е един от най-важните въпроси, когато става въпрос за образование зад граница. Посетителите на  изложението ще могат да научат подробности  относно различните стипендии и отстъпки от таксите за обучение, условията за ползване на студентски заеми и възможности за почасова работа.

За пореден път, сред гостите на изложението ще бъдат MODUL University Vienna, EU Business School, SRH University, IULM и др. Специален щанд, посветен на образованието в далечна Япония, ще запознае интересуващите се с качественото висше образование и отличните перспективи за развитие, които Страната на изгряващото слънце предлага.

Едно от големите предимства на изложение “Образование за успешна кариера” е възможността учениците да се срещнат на живо с представители на различните университети. Някои от тях са българи, които са завършили или в момента учат във въпросните учебни заведения, и които могат да предоставят възможно най-достоверна информация “от първо лице“. Бъдещите студенти ще могат да задават въпроси и да получат отговори за всичко, което ги вълнува.

Достъпни за всички гости на изложението ще бъдат информационни материали за представените университети, от които заинтересованите от образование в чужбина могат да научат важни подробности относно учебни програми, условия за настаняване, учебни такси и т.н.

Присъстващите на изложението ще  имат възможност да се възползват  от специални отстъпки от пакетните цени на езикови ваканции в чужбина през лято 2024. С помощта на консултантите на ЕДЛАНТА, те ще могат да изберат подходящата за тях езикова програма и да прекарат едно незабравимо лято, като учат и се забавляват с приятели от цял свят.

Пролетното издание на изложение „Образование за успешна кариера – 2024“

е подходящо както за тези, които желаят за се включат в бакалавърска или магистърска програма от есента на 2024, така и за ученици  и студенти, които искат отрано да планират своето бъдещо образование и професионално развитие.

Посещението на събитието е напълно безплатно, след предварителна регистрация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *