Международно изложение „Образование без граници“ разкрива редки възможности за следване в чужбина

_DSC1676B 100Малко известен е фактът, че голяма част от бразилските университети са държавни. Това прави следването в тях безплатно или с минимални такси. Заедно с качественото образование, което може да се получи в Бразилия, студентите ще получат възможността да се насладят на колоритния начин на живот и да обогатят общата си култура.

Малайзия е рядка дестинация за образование, но предоставя невероятни възможности. Голям брой западни академични програми са част от малайзийската образователна система. Това я прави привлекателна за българите, които в края на висшето си образование, получават световно признати дипломи.

Днес Индонезия не привлича само с екзотиката си. Министерството на образованието и културата на Република Индонезия предлага на българските студенти международната стипендия „Дармасисва“. А тези, които я печелят, имат право да избират от над 30 университета и специалности.

Повече информация за образователната система и възможностите, които Република Индонезия предлага на своите български студенти, ще бъде предоставена на тяхната презентация на 18 октомври (събота) от 15 часа в рамките на международното изложение „Образование без граници“, което се провежда в Националния дворец на културата. Входът за събитието е свободен след предварителна регистрация на www.edu-fair.eu или на място в НДК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *