Изложението УчиРаботиПътувай ще разкрие нови възможности за образование и кариера пред българските младежи

0

1888453_726169107460496_7941077770874891027_nНа 17-ти октомври в Пловдив и на 18-ти октомври в София ще се проведе изложението за образование и кариерно ориентиране УчиРаботиПътувай. Събитието е подходящо за всички младежи, които искат да получат качествено образование и да открият своя професионален път.

Тазгодишното издание ще събере на едно място университети, колежи, езикови училища, обменни програми за ученици, доброволчески и младежки организации и центрове за кариерно ориентиране със световно признание. Посетителите на събитието ще могат да получат отговори на въпросите си за образование в България и чужбина и за успешна реализация от професионални кариерни консултанти, както и да обменят опит с учили и работи в чужбина българи. Ще могат да се запознаят с различни възможности за стипендии, факти за образованието в конкретни страни, младежки инициативи на неправителствения сектор, програми и обмени за ученици.

Инициативата УчиРаботиПътувай стартира през 2012 година. Неин основател е организацията Vision for Education, която е посветена на кариерното ориентиране и развитие на младежите в България. Основната й цел е да подпомогне личностното развитие на учениците и да ги подкрепи по пътя им към успешна кариерна реализация.

Повече информация е достъпна тук

——————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *