Изложението “Дни на иновациите в образованието” ще гостува в Пловдив

0

“Дни на иновациите в образованието” се организира от Център за творческо обучение с цел предоставяне на актуална информация за иновациите в образованието и подкрепа на институциите в България за техния развитие. Очакват се участие и представители от училища и детски градини от региона на Пловдив.

Програмата включва две части, като първата се фокусира върху изкуствения интелект в образованието и неговата роля за оптимизиране на административните процеси и учебната среда. Втората част ще разгледа въпросите за социално и емоционално развитие на децата, както и подходите на STEAM обучението.

Център за творческо обучение е водеща организация в областта на образователната трансформация в България и има над 10-годишен опит в сферата на образователните технологии.

Събитието ще се проведе на 26 март 2024 г. в Гранд хотел Пловдив, зала Москва от 09:15 ч. до 12:00 часа за детските градини и от 12:45 до 17:00 часа за училища.

Събитието е безплатно и в него могат да участват по двама представители от образователна институция от региона на Пловдив и Смолян. Необходима е онлайн регистрация за детски градини и за училища.

“Дни на иновациите в образованието” е поредица от информационни събития и срещи с училища и детски градини в България. Следващи точки са Добрич, Шумен, Русе, Благоевград, Пазарджик.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *