Изложба на дипломираните бакалаври от НХА и дипломиране на випуск 2019

0

На 28 юни 2019 от 16:00 часа в галерия „Академия“ ще се състои церемония по дипломиране на студентите от випуск 2019 на Националната художествена академия. Дипломантите ще получат от Ректора, и в присъствието на ръководството на НХА, удостоверения за завършен курс на обучение.

В същия ден от 18:30 ч. ще бъде открита изложбата на дипломираните бакалаври, защитили през юни 2019 г. Работите на студентите ще бъдат представени чрез дигитално заснет визуален материал, показващ пълната гама от дипломните работи, както и част от процеса на дипломните защити.

Изложбата показва резултатите от обучението в Академията,  и се осъществява със съдействието на Експресбанк, Технополис България и Интер Експо Център.

Дългогодишният партньор на Академията, банка Експресбанк, за четиринадесети път ще даде награда за най-добра дипломна работа в размер на 1000 лв. Целта на наградата е да стимулира студентите и поощри най-високите им постижения, без ограничение по отношение на вида изкуство и използваната техника.

В изложбата на дипломираните бакалаври са представени специалностите: „Живопис“, „Стенопис“, „Скулптура“, „Графика“, „Книга, илюстрация, печатна графика“, „Плакат и визуална комуникация“, „Резба“, „Керамика“, „Сценография“, „Текстил–изкуство и дизайн“, „Метал“, „Индустриален дизайн“, „Рекламен дизайн“, „Дизайн на порцелан и стъкло“, „Дизайн за детската среда“, „Мода“ и „Реставрация“.

Програма за 28 юни 2019

галерия „Академия“

16:00 часа

ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ДИПЛОМИРАНЕТО НА БАКАЛАВРИ И МАГИСТРИ – випуск 2019

18:30 часа

ОТКРИВАНЕ НА ИЗЛОЖБА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ БАКАЛАВРИ

20:00 часа, ул. „Шипка“ 1, ателие 1

ПАРТИ

организирано от Студентски съвет на НХА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *