Стартира зеленият форум “Идеите – това сме ние 3”

0

1 The-Business-Institute-Color-Logo-Image-265x301На 3-ти и 6-ти септември в гр. София ще се проведе зеленият форум “Идеите – това сме ние 3”, организиран от фондация „Обединени идеи за България”. По време на събитието гостуващи лектори подпомагат и напътстват екипите, докато известни български предприемачи и публични личности ръководят работилници, посветени на теми като проектен мениджмънт, PR, уеб дизайн, реклама и финансиране.

Инкубаторът за социални иновации „Идеите – това сме ние“ е централният проект на Обединени идеи за България (ОИБ), който в рамките на четири дни събира над 150 млади и амбициозни българи от страната и чужбина и им дава възможността да създадат проекти за решаване на проблеми в различни сфери на българското общество: вече за трета поредна година.

Социалното предприемачество е обединяващо за различните екипи, сред които такива по технологии, право, икономика, култура, образование, околна среда, социална политика и градска среда. Всеки екип е ръководен от подбрани модератори, доказали се като активни иноватори с мениджърски подход, а задачата на участниците е да изготвят конкретен граждански проект, който в последствие да реализират.

Повече информация е достъпна на уеб сайта на събитието.

Още по темата: Екологията и дигиталните иновации са във фокуса на форума “Идеите – това сме ние 3″

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *