За поредна година УниКредит Булбанк отваря врати за работа на стажанти

0

заднесНад 40% от стажантите в УниКредит Булбанк продължават кариерата си в банката, показват данните от изпълнението на стажантската програма през миналата година.

За поредна година УниКредит Булбанк отваря врати за работа на стажанти в своите дирекции и филиали в София и страната. Стажантската програма на банката се провежда за десета година като само през последните пет години над 2000 млади хора са направили своите първи стъпки в кариерното си развитие в УниКредит Булбанк. През 2015 г. над 370 стажанти са участвали в програмата като над 140 от тях са останали на работа в банката.

Стажът е подходящ за студенти втори или по-горен курс. Разчитаме, те да имат базови знания, придобити от първите семестри в университета, уточнява HR отделът на банката. Могат да кандидатстват и завършили студенти.

През 2016 г. стажантите могат да изберат да работят както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката стажантите могат да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции: Банкиране на дребно; Финансови пазари и инвестиционно посредничество; Корпоративно, Инвестиционно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Банкова сигурност; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти.

Стажовете в УниКредит Булбанк са платени и обикновено продължат между 3 и 6 месеца в рамките на цялата година.

Как младите специалисти виждат присъствието на финансовите институции в контекста на IT технологиите показаха събития като BEST инженерна седмица и BE.IT, в които за поредна година УниКредит взе участие чрез свои доказани професионалисти.

Банката организира и няколко специални събития-презентации за студенти в УНСС, Бургаския свободен университет и Икономическия университет във Варна, които преминаха при голям интерес от страна на студентите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *