За поредна година се провежда SEO курс с едни от най-добрите SEO специалисти в България

0

През октомври 2017 година ще се състои новото издание на един от най-подробните SEO курсове за начинаещи, организирано от Ganbox. И тази година за лектори са избрани топ SEO оптимизатори от страната.

Курсът е с продължителност от над 32 астрономически часа, като провеждането на всяка лекция е през уикенда (събота и неделя от 13.00 до 16.00), за да бъде удобно за тези от участниците, които са заети през седмицата.

В курсът се застъпва голяма част от добрите SEO практики, като се включват и примери от оптимизацията на реални сайтове.

Какви знания и умения ще получите?

  • Ще разберете как да работите с Google Analytics и Google Search Console.

  • Ще научите как функционират търсачки като Google и как можем да анализираме нашите конкуренти.

  • Как да напишем SEO оптимизиран текст и след това къде да го поставим (изграждане на връзки).

  • Добри и лоши практики и как да измерим постигнатото до момента.

  • Естествено лекторите споделят някои тайни за по-добро класиране.

Тази година лекторите са петима. Георги Стефанов – основател на Ganbox, оптимизатор от 2006 година, програмист и основна движеща сила зад компанията и SEO курса. Теодор Захариев – ръководител на SEO отдела на Kipo.bg, оптимизатор от 2010 година. Георги Георгиев – SEO специалист от Ganbox, предимно работещ върху одити на сайтове и съосновател на Linbots. Дилян Григоров – оптимизатор от 11 години, работил по над 250 проекта с различни международни клиенти. Славчо Панов – съосновател и съсобственик на IT компанията WebsiteDesign, оптимизатор от 2009 година.

Курсът ще се проведе в София в офиса на Ganbox, като за по-бързите има и първа безплатна лекция. За всички, които не могат да присъстват на място в офиса, от Ganbox предлагат и online записване, като лекциите ще бъдат достъпни за гледане през интернет. За повече информация, моля посетете този адрес: https://ganbox.com/blog/seo-kurs-za-nachinaeshti-ot-ganbox/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *