В период на изпитания за пазара на труда и бързо променяща се икономическа среда инвестицията в образование е все по-печеливша стратегия за всеки, който се стреми към стабилно и успешно кариерно развитие. Недостигът на квалифицирана работна ръка, зеленият преход и дигиталната трансформация в световен мащаб създават нови и непознати досега възможности за професионално развитие и усъвършенстване.

Разнообразие от магистратури във всички академични направления ще предложи виртуалното изложение Masters & MBA, организирано от фирма „Интеграл“ на 22 февруари от 15:00 до 19:00 ч. Изложението е част от събитията на форума „Световно образование“ и се провежда за първи път в отговор на интереса към подобни програми в последните месеци. То цели да улесни максимално студенти, родители и работещи, като им спести време и средства за проучване, в т.ч. и на магистратури онлайн.

Сред участниците в Masters & MBA е университетът в Тилбург – номер 1 в Холандия в направлението „Счетоводство и финанси“ и 17-и за MBA в класацията Shanghai Global Ranking of Academic Subjects за м.г.; университетът в Саутхемптън в Топ 100 в света според QS World Universities Ranking; университетът по приложни науки Fontys, който дава възможност за придобиване на изследователски опит и завършване на дисертационния труд в една от трите държави Великобритания, Нидерландия или България; престижните швейцарски колежи по хотелиерство и туризъм, част от Swiss Education Group (SEG), включително SHMS Swiss Hotel Management School и Hotel Institute Montreux, заемащи съответно 4-о и 6-о място на QS World Universities Ranking за обучение в сферата на хотелиерството.

Възможностите за достъпни такси включват стипендия в размер на 30 на сто от таксата за престижна швейцарска програма на Hotel Institute Montreux; такси от малко над €2000 за магистърските програми в Tilburg и Fontys; стипендия от £5,000 за магистърските програми и специална MBA стипендия на стойност до £9,000 в University of Southampton.

Срещу регистрация и с персонално предварително съдействие от консултантите на „Интеграл“ за организиране на срещи с представители на образователните институции, желаещите да продължат висшето си образование в чужбина могат да получат отговори на всички въпроси, свързани с придобиването на магистърска и/или MBA степен.

Ако искате да придобиете британска диплома за MBA, но да проведете обучението си в България, това е възможно, благодарение на Висшето Училище по Мениджмънт България, което работи съвместно с университета на Кардиф Метрополитън във Великобритания. При този избор в пъти по-достъпни са и таксите да се сдобиете с престижната квалификация MBA. Дуални дипломи в областта на хотелиерството и ресторантьорството предлага и швейцарската група SEG, съвместно с британските университети в Дерби и Чичестър.

По време на изложението ще бъдат проведени и тематични презентации. Сред тях: „Как да учиш магистратура в чужбина?“, „Магистратура по туризъм и хотелиерство“, „Стипендии от Тук–Там: какво ново през 2022 г.“ и др.

Специализиран виртуален щанд на организаторите от „Интеграл“ ще предлага персонални консултации на всеки, който иска да проучи възможностите и условията в различните дестинации, дистанционните програми, финансовите условия и др.

Повече информация вижте тук https://www.world-education.eu/uni/virtual-masters-mba-bulgaria-spring-2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *