Запазване и създаване на история: Приближаване на младите една стъпка по-близо до Европа

0

Европейският младежки парламент България (ЕМП България) продължава да превръща своята мисия в реалност: развитието на младите хора в Европа. Втората национална селекционна конференция на ЕМП България, ще се проведе присъствено между 31-ви март и 4-ти април, 2024 във величествения град Пловдив под темата:

“Запазвайки миналото, изграждаме бъдещето: почитайки наследството си, проправяме нов път напред” 

По време на конференцията ще присъстват 12 комитета комитети от делегати, всеки от които ще се концентрира върху отделна тема и въпроси, пред които е изправен Европейският съюз. Председателите на комитети и менторите ще предоставят съвети на участниците, които ще разработват резолюции, ще участват в оживени дебати и ще работят с връстници с подобен начин на мислене. Сесията е под патронажа на Европейския парламент, включително и на множество организации в цяла България и Европа.

Втората национална селекционна конференция се очаква да бъде преживяване, което се случва веднъж в живота, което насърчава интелектуалното израстване, междукултурното взаимодействие и създаването на трайни връзки с млади хора в България. ЕМП България с нетърпение очаква участниците, които ще се присъединят към нас в Пловдив за една приятна седмица на подобряване на различни умения, учене и забавления.

На официалната Инстаграм страница на ЕМП България (@eypbulgaria) заинтересованите младежи могат да намерят допълнителна информация относно събитието и международната организация.

За повече информация може да изпратите имейл на nscplovdiv2024@gmail.com или да пишете в Инстаграм (@nscplovdiv2024).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *