Забавна наука за деца и родители на 1 юни

0

На 1 юни, Деня на детето, Bulgaria Mall ще организира пъстра програма, изпълнена с много забавления и изненади за малки и големи. Празникът ще започне точно в 11:00 часа с детски театрален спектакъл “Рибарят и златна рибка”. Трупата на театър „Аладин“ ще разкаже защо мечтите са толкова важни и как понякога можем да ги сбъднем, ако вярваме силно в тях.

От 12:00 ч. децата ще имат възможност да се включат в разнообразните творчески работилници, разположени в атриума на мола. Малчуганите ще могат да изявят своите артистични заложби, чрез рисуване, изработка на кукли и апликации. Ще могат да създадат свой робот, да програмират движението на автомобил или да усвоят първи стъпки в създаването на собствена виртуална игра.

Кулминацията на празника ще бъде Явор Денков и неговият Детският Научен Клас (ДНК). Шоуто ще се проведе от 17:00 до 18:00 часа. Под ръководството на учени-аниматори, децата ще станат свидетели на вълнуващи научни експерименти. На сцената в Bulgaria Mall ще бъдат демонстрирани щури опити със сапунени експлозии, ще гърмят варели с течен азот, ще се разгорят огньове, които ще бъдат угасени с помощта на вледеняващи облаци от сух лед. Освен това децата не просто ще наблюдават, но и ще имат възможност сами да опитат магията на науката – цветна, гърмяща, гигантска и супер забавна.

От ДНК обещават да канят асистенти от публиката, за да може да вдъхновят и зарадват малки и големи на най-хубавия празник на света – 1-ви юни.

Празникът в Bulgaria Mall ще бъде за цялото семейство. Докато децата са потопени в атмосферата на вълшебство и забавления, родителите ще могат да посетят търговските обекти и да се видят с приятели, защото Bulgaria Mall е не само модерен търговски център, но и вълшебно място, където мечти оживяват.

Входът за всички събития ще бъде свободен.

Този юни в Bulgaria Mall Предстоят още събития. На 7 и 8.06 ще се проведе традиционния фермерски пазар, който търговският център организира ежемесечно, а на 14, 15 и 16 юни дамите от Mix&Mach общността ще организират своя летен Mallстивал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *