„Еконт” и „Заедно в час” стартират обща дарителска кампания

В месеца на будителите започна дарителската кампания „Куриери на бъдеще”, организирана съвместно от „Еконт” и „Заедно в час”. Те обединяват усилия в името на общото им желание всяко дете в България да получи достъп до качествено образование.

Целта е 1 милион лева, събрани в рамките на една година. Средствата ще подкрепят дейността на „Заедно в час” и различните програми на фондацията в цялата страна.

Всеки може да се включи като дарител в „Куриери на бъдеще”. Кампаниите, които са част от иниицативата или предстоят през следващите месеци, ще бъдат публикувани на сайта куриеринабъдеще.com. Част от тях са специално създадени за бизнес дарители, които споделят каузата на „Еконт” и „Заедно в час”. Други са максимално достъпни, за да може всеки индивидуално да дари средства по най-удобния за него начин, като отиде до офис на „Еконт” или при следващата си среща с куриер на компанията.

Даренията в кампанията ще бъдат инвестирани за подкрепата и обучението на учители и училища в цялата страна, с които работи фондация “Заедно в час”. Това са учители, директори и цели училищни колективи, които развиват потенциала на всички деца, независимо от предизвикателствата на средата, в която растат. Те са будители, готови да учат и да се развиват в името на учениците и по-доброто бъдеще на цялото общество.

Може да направите дарение във всеки офис на Еконт, през куриер на фирмата или на сайта куриеринабъдеще.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *